FARKLI OLMAK DNA’SINDA VAR “LİGORA GOLD”

FARKLI OLMAK DNA’SINDA VAR “LİGORA GOLD”

Sektörümüzde çok özel tasarımlara sahip 22, 21 ayar takı çeşitleri bulunan, altın ayakkabı, altın çanta, altın bluz gibi ekstrem objeleri üreterek tasarım ve üretim kabiliyetlerini cömertçe gözler önüne seren Ligora Gold; İstanbul Jewellery Show’da birçok yeniliğiyle yine tasarım şov yapacak. Bu fuarda altın gözlük üreterek gözleri üzerine çekecek Ligora’nın yine onlarca farklı tasarımı ilk kez gün yüzüne İJS’de çıkacak..

 

Son yıllardaki İJS fuarlarında büyük ilgi toplayan, fuar ziyaretçilerinin mutlak uğrak noktası olan Ligora Gold; bir fuara daha en iddialı şekilde hazır. Tüm ürün gruplarında en yeni modellerinin üretimini tamamlayan, ağırlıklı olarak fusion tekniği ile çok özel takılar piyasaya sunan Ligora Gold; yine yeniden hayalleri altına çevirecek. Ligora Gold firma sahibi Davut Haskooğlu; bu yıl hem iç hem dış piyasada kuyum alışverişinde ciddi bir tempo kaybı olduğunu, İJS’nin yaşanan bu durgunluğu aşmak için önemli bir görevi yerine getirmesini beklediklerini söyledi.

İJS Ekim fuarının ağırlıklı olarak dış ticarete imkan tanıdığını ve fuardan olumlu beklentiler içinde olduklarını belirten Davut Haskooğlu; “Altın çantamız, altın bayan gömleğimiz, altın ayakkabımıza bu fuarda altın gözlüğü eklemeyi planlıyoruz. Son dakika da bir sürpriz obje daha katabiliriz. Bugün itibariyle altından farklı objeler üretmemiz, hem mesleğimize duyduğumuz saygının hem de üretim gücümüzün ve tasarımda limit tanımayan anlayışımızın bir göstergesidir” diye konuştu.

Fusion tekniğin hakkını vererek çok özel çalışmalara imza attıklarını ve artık ‘Ligora Tarzı’ diye piyasada bir stilin oluştuğunu gördüklerini vurgulayan Haskooğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yükselen altın fiyatlarıyla birlikte daha hafif ama gösterişli model arayışına, en iyi cevabı fusion ile verebiliyoruz. Bu yıl içinde revize ettiğimiz yeni üretim atölyemizde, tasarımcılarımızın her çizimlerini madene aktarabilme teknik gücüne kavuştuk. Fuara gelen sektör mensuplarının mutlaka standımıza uğramalarını, alım yapsalar da yapmasalar da yeni tasarımlarımızı yakından görmelerini arzu ediyoruz”

Fuar boyunca yaklaşık 100’ün üzerinde en yeni ve çarpıcı ürünlerini cömertçe gözler önüne sermeye hazırlanan Ligora Gold; özellikle Arap ülkelerinden, İran’dan, Irak’tan gelen katılımcıların ilgisini bekliyor.

 

LEAVE YOUR COMMENTS