Ligora Gold Fuar’da şov yaptı

Ligora Gold Fuar’da şov yaptı

Ligora Gold Fuar’da şov yaptı

Son yıllarda 22 ayar takı grubunda son derece iddialı ve orijinal tasarımlara imza atan Ligora Gold, İstanbul Mücevher Fuarı’nda ziyaretçilerine özel sürprizler ile karşıladı. İstanbul Mücevher Fuarı hem mart hem de ekim ayağına düzenli katılım gösteren ve her fuarda standı sürekli sektör mensuplarıyla dolup taşan Ligora Gold; yine dersine iyi bir şekilde çalışarak şovun içinde şov yaptı. Daha önce 22 ayar takı grubunda fazla görmediğimiz estetik ve orijinal bakış açısını ürünlerindeki tarza yansıtan Ligora; Türk tasarımcısının ve Türk kuyum ustasının limitlerini ne kadar zorlayabileceğini en yeni tasarımlarıyla bir kez daha gösterdi.

Ligora Gold ; geçen yıl markalarının fuarlarda elde ettiği önemli başarının bu yıl da tekrar etmesinin çok önemli olduğunu, fuar kapsamında artık markalarından beklentinin çok daha üst düzeye çıktığını söyledi.Markalarının İstanbul Mücevher Fuarı’ndan beklentisinden ziyade, fuara gelecek kişilerin Ligora’dan beklentilerinin daha çok konuşulduğunu ; “22 ayara yepyeni bir boyut kazandırma konusunda attığımız adımlar piyasada kabul gördü. 22 ayarı klasik düğün takısı olma kimliğinden çok başka bir noktaya getirme hedeflerimizde önemli mesafeler aldık. Fuarımızın adında geçen ‘Şov’ kelimesinin hakkını özel tasarımlarımızla ziyaretçilere verdik” diye konuştu.Fuar boyunca birçok yeni ve çarpıcı ürünlerini cömertçe gözler önüne sermeye hazırlanan Ligora Gold; özellikle Arap ülkelerinden gelen katılımcıların yoğun ilgisini gördü. Geçtiğimiz yıllarda daha önce hiç 22 ayar takı kullanılmayan Avrupa ülkelerine dahi satış gerçekleştirdiklerini belirtirken; sakin geçen birkaç aylık süreci, ciddi bir hazırlık dönemine çevirdiklerini, Fuar’ı ziyaret eden sektör mensuplarının ne kadar kalabalık olursa olsun Ligora Standını mutlaka ziyaret etmelerini tavsiye etti.

Markalarının sürekli vitrinlerini yenilemek ve farklı modeller ile 22 ayar takıların daha geniş kitleler tarafından kullanılmasını amaçladığını sözlerine ekleyen Üzel; fuarın sektörümüz adına başarılı sonuçlara vesile olmasını ve Türk kuyum sektörünün daha büyük hedeflere yönelmesini arzu ettiklerini dile getirdi.

LEAVE YOUR COMMENTS